-bild kommer-

Alfonz är en av Selmas valpar som fick stanna här på Roskullen. En pigg liten hund som ständigt är bakom hälarna på matte. Charmigare vovve får  man leta efter. Alfonz är alltid pigg och glad, väntar alltid på att någonting ska hända, och gör det inte det - så får man hitta på nått ändå! som tex hämta leksaker från husets alla hörn, bära omkring  på kopplet eller varför inte gå ut och äta lite hallon?

 

Elsa och Alfonz tränar och tävlar tillsammans i framförallt Lydnad och Agility, något som Alfonz tycker är riktigt roligt! På banan lever han och man ser hur det lyser i lillens ögon. Det finns en anledning varför han blir kallad "Roskullens Rejserråtta".  Alfonz är så mycket "människa", och med sin otroligt starka personlighet är han omtyck av så gott som alla. Som tur är har Alfonz klarat sig från skador (pepparpeppar) och vi hoppas på att kunna träna, tävla och leva länge!

 

Utseendemässig är han väldigt fin, aningen liten men han har fått god kritik på de utställningar vi varit på. Planerar inte att ställa ut mer eftersom han nu är kastrerad. Alfonz är den finaste shelitehane jag någonsin stött på och vi är så otroligt glada att just Alfonz fick ta en plats i våra hjärtan.

 

 Vår älskade Rejserråtta

 

Kontaka webmaster: elsa.malmer@gmail.com

Namn: Roskullens Alfonz

Smeknamn: Alfonz

Kön: Hane - kastrerad

Ras: Shetland Sheepdog

Född: 2008-05-20

Mor: Ayla

Far: Hazy Dawns Crimson Globe

Meriter:

- Agilityklass II

- Hoppasklass II

- Klubbmästare agility medium LHU 2009

- Utställd med fin kritik

- 3e pris i Lydnadsklass I

- 3e plats LHU KM agility 2010

- Två årets agilityungdom 2010

 

 

Copyright Elsa Malmer | 2011